Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015

ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ... ΑΛΛΟΝ (ΠΛΗΝ ΒΕΛΛΙΟΥ) ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ;

Το όνομα του Απόστολου Βέλλιου είναι συνδεδεμένο κυρίως με τον Ολυμπιακό εδώ και αρκετό καιρό, αλλά και με άλλες ελληνικές ομάδες.

Παρότι οι Πειραιώτες έχουν αποδείξει ότι όποιον ποδοσφαιριστή επιθυμούν, κατά κύριο λόγο από την ελληνική αγορά, τον αποκτούν, έχει διαρρεύσει ένα σενάριο που πιθανολογεί τελικά την απόκτηση άλλου… ‘Έλληνα επιθετικού, ο οποίος ξεχωρίζει με την εξαιρετική απόδοσή του και θα μπορούσε επάξια να... «αράξει» στο Λιμάνι τον Γενάρη!

Το όνομα του Έλληνα στράικερ, με τις πολύ καλές φετινές επιδόσεις δεν έχει γίνει γνωστό, αν και δεν είναι και πολύ... δύσκολο να το μαντέψει κάποιος.

Δεδομένου όμως της μη επιβεβαίωσης του σεναρίου οφείλουμε να τονίσουμε ότι ο Ολυμπιακός κοιτάει απλά την ιδέα της απόκτησης ενός επιθετικού, είτε του Βέλλιου, είτε της... εναλλακτικής που προαναφέραμε και... μέχρι εκεί προς το παρών. 
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :