Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

ΞΑΝΑ ΕΚΤΟΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ... «ΤΡΕΧΟΥΝ» ΓΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ


Για ακόμη μία μέρα οι Σπανούλης, Λοτζέσκι και Αγραβάνης δεν προπονήθηκαν μαζί με την ομάδα. Ελάχιστες πλέον οι πιθανότητες να προλάβει ο αρχηγός των ερυθρόλευκων το ματς της Πέμπτης (24/12, 17:00) κόντρα στον Άρη, αλλά θα... φουλάρει για την Μπαρτσελόνα.

Μετά τη νίκη τους επί της Κηφισιάς στο "Ζηρίνειο", οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν στο ΣΕΦ, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι της Πέμπτης (24/12, 17:00, OTESPORT-4) κόντρα στον Άρη, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Για ακόμη μία μέρα, έμειναν εκτός προπόνησης οι Βασίλης Σπανούλης, Ματ Λοτζέσκι και Δημήτρης Αγραβάνης.

Αν και κοντεύει να συμπληρωθεί μήνας από την στιγμή που υπέστη διάστρεμμα στο δεξί του πόδι, στο ματς κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα στο ΣΕΦ (26/11), ο αρχηγός του Ολυμπιακού εξακολουθεί να μην προπονείται μαζί με την ομάδα. Οι πιθανότητες να προλάβει το ματς με τον Άρη είναι ελάχιστες και όλα δείχνουν πως θα... φουλάρει για την πρεμιέρα του TOP-16, κόντρα στην Μπαρτσελόνα (Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου, 21:00) στο ΣΕΦ.

Ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος υπέστη θλάση στο αριστερό οπίσθιο μηριαίο, είναι καλύτερα, έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τον τραυματισμό του, αλλά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν θέλουν να βιαστούν με την περίπτωση του. Δεν θα αγωνιστεί στο ματς κόντρα στον Άρη και θα κάνει προσπάθεια να επανέλθει στην αγωνιστική δράση στην πρεμιέρα του TOP-16.

Εκτός προπόνησης έμεινε και ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμη την κάκωση στο γόνατο. Δεν θα παίξει κόντρα στον Άρη και θα κάνει προσπάθεια και εκείνος να παρουσιαστεί έτοιμος στην αναμέτρηση κόντρα στην Μπαρτσελόνα.


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :