Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!


Επιστροφή στις νίκες για τους Έφηβους του Ολυμπιακού.

Σ' αγώνα της 12ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-17 που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ρέντη ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης που χάρισε και τους τρεις βαθμούς στον Ολυμπιακό σημείωσε με πλασέ μέσα στην περιοχή ο Καμπετζής στο 59' έπειτα από σέντρα του Τσιριγώτη.

Ο Ολυμπιακός ειδικά στο 2ο ημίχρονο είχε πολλές ευκαιρίες να πετύχει περισσότερα γκολ με τον Γκλεγκλέ στο 91' να χάνει την μεγαλύτερη. Ο άσος του Ολυμπιακού έφυγε μόνος του στην κόντρα αλλά στο τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα έστειλε την μπάλα άουτ! Πριν από το γκολ ο Τσιριγώτης απώλεσε και εκείνος μοναδική ευκαιρία αλλά όταν βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον αντίπαλο τερματοφύλακα τον ανάγκασε να την διώξει σε κόρνερ.

Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη επέστρεψε στις νίκες και ο έμπειρος τεχνικός σημείωσε: "Από την αρχή της χρονιάς δεν έχουμε σταματήσει να δουλεύουμε. Αυτό κάνουμε ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα. Είχαμε καλά σημεία σήμερα στο παιχνίδι μας και αυτή η νίκη και η εμφάνιση μας ανεβάζει και άλλο ψυχολογικά".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καράδαης, Αμπάρα, Τουλκερίδης (18' λ.τ Χατζηχρήστου), Γιανναράκης, Τσιμπούκας, Νεοφυτίδης, Κωστανάσιος (87 Κατσούκης) Αγγελόπουλος (66' Πέιος), Καμπετζής (77' Χατζηιωαννίδης), Ξενιτίδης, Τσιριγώτης (70' Γκλεγκλές).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιφτής, Κουρτέσης, Ζήσης, Αντζούλας, Χριστόπουλος, Κοντογιαννόπουλος, Νικολακόπουλος, Ντινέ (66' Ρούνης), Τάκος (62' Δουβίκας), Κανελλόπουλος (74' Γεωργόπουλος), Φωτόπουλος (62' Τερεζίου).

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :