Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ... ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!

Μια από τις καλύτερες περιόδους του διανύει ο Απόστολος Βέλλιος. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Έλληνα φορ και τα δυο γκολ που πέτυχε κόντρα σε Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης φημολογείται ότι του ανοίγουν τη συμμετοχή στην Εθνική.

Σύμφωνα με τον «Γαύρο» τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Ολυμπιακός εξετάζουν την περίπτωση του 23χρονου, ο οποίος έχει σημειώσει συνολικά έξι γκολ σε 11 αγώνες στο φετινό Πρωτάθλημα. Ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Ο νεαρός επιθετικός ανήκει στο ίδιο γραφείο μάνατζερ με τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον, που ήρθε στην ομάδα και αγωνίζεται δανεικός από τη Σοσιεδάδ.

Παρά τα όσα αναφέρθηκαν παραπάνω, για τα σενάρια απόκτησης του νεαρού είτε από τη μεριά του ΠΑΟΚ είτε από του Ολυμπιακού, ο αντιπρόεδρος του Ηρακλή, Θοδωρής Παπαδόπουλος, τα διάψευσε μέσω του facebook. Αποκάλυψε όμως ότι δύο Ιταλικές ομάδες δείχνουν έντονο ενδιαφέρον όπως και μία από τις δύο ομάδα του MLS.

Ειδικότερα, στη δημοσίευσή του ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρει «Για τον Βελλιο έχουν μιλήσει στον πρόεδρο δύο ιταλικές ομάδες και μια από το MLS η οποία έχει αρκετά μεγάλο ελληνικό κοινό. Εμείς βέβαια έχουμε μια δουλειά να κάνουμε εδώ. Όλα τα υπόλοιπα κουτσομπολια και φήμες προέρχονται από τα όνειρα κάποιου ανθρώπου»
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :