Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΝΤΑΝΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΣΕΦ


Στο γήπεδο που έζησε πολύ ιδιαίτερες στιγμές με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος, επιστρέφει ο Μπράιαντ Ντάνστον.

Ο Αμερικανός που το καλοκαίρι αποχώρησε από το Λιμάνι, γυρίζει στο ΣΕΦ προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό για την 10η αγωνιστική της Ευρωλιγκας.

Όπως ήταν λογικό ο σέντερ της Εφες γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί των ερυθρόλευκων. Μόνο που αυτή τη φορά... θα βρίσκεται στην αντίπερα όχθη.

Ο Ντάνστον απέφυγε να μιλήσει για τα συναισθήματα του και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, το τελευταίο πριν το Top 16. Θα πρέπει να βρούμε ρυθμό και να παίξουμε καλό μπάσκετ. Ξέρουμε πως θα παίξουμε σε μια δύσκολη ατμόσφαιρα και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στο παιχνίδι. Ελπίζουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση. Από το αποτέλεσμα του αγώνα θα εξαρτηθεί η θέση μας στον όμιλο και για το λόγο αυτό θα κάνουμε το καλύτερο για τη νίκη».


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :