Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

ΔΕΝ... ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΒΕΝΓΚΕΡ!


Καμία πρόθεση να μιλήσει για τον... «τελικό» της επόμενης εβδομάδας κόντρα στον Ολυμπιακό και για την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν είχε ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος σε δηλώσεις του στάθηκε στην αναμέτρηση με τη Σάντερλαντ, στον Αλέξις Σάντσες και στις επιστροφές που θα έχει.

Σχετικά με το πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Αλέξις Σάντσες, δήλωσε: «Δεν είμαι ειδικός για να ξέρω. Είχα μία συζήτηση με τον παίκτη αφότου έγινε και ήταν πεπεισμένος ότι ήταν έτοιμος να παίξει».

Το θετικό για τον Αλσατό τεχνικό είναι ότι θα έχει στη διάθεσή του για την αναμέτρηση με τη Σάντερλαντ τους Θιο Γουόλκοτ και Λοράν Κοσιελνί, οι οποίοι αμφότεροι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπιζαν, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Για το αν θα κινηθεί στο επερχόμενο μεταγραφικό παζάρι, ο προπονητής των «κανονιέρηδων», δεν θέλησε να επεκταθεί: «Είμαστε στον Δεκέμβριο και είμαστε συγκεντρωμένοι στο αυριανό παιχνίδι. Το πιο σημαντικό μας παιχνίδι είναι αύριο, μετά θα δούμε πως θα προετοιμαστούμε για τον Ολυμπιακό. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο να απαντήσουμε αύριο. Πρέπει να δείξουμε πόσο δυνατοί είμαστε».

Μεταξύ άλλων, σχολίασε για την «μάχη» του τίτλου: «Μαθηματικά, πολλές ομάδες μπορούν να το κερδίσουν, ρεαλιστικά πέντε ή έξι. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Σάντερλαντ είναι οργανωμένη αμυντικά».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :