Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

ΚΑΙ ΤΩΡΑ... ΚΛΗΡΩΣΗ EUROPA LEAGUE!


Ο Ολυμπιακός στρέφει αποκλειστικά το βλέμμα του στην κλήρωση του Europa League (Δευτέρα, 14.00, OTE Sports 1) για να μάθει τον επόμενο ευρωπαϊκό του αντίπαλο.

Ώρα... Ευρώπης ξανά για τον Ολυμπιακό που έχει την προσοχή του πλέον στη Νιόν, όπου θα διενεργηθεί την Δευτέρα η κλήρωση της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης στην Ευρώπη.

Το Europa περιμένει τους πρωταθλητές Ελλάδας που ως ισχυροί ελπίζουν σε μία όσο το δυνατόν πιο ευνοϊκή κλήρωση, προκειμένου να μπορέσουν να προχωρήσουν στον θεσμό. Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 14.00 και φυσικά ο Ολυμπιακός θα έχει τους εκπροσώπους του παρόντες.

Συνήθως στις κληρώσεις δίνουν το παρών οι κ.κ. Βρέντζος, Καρεμπέ και Βερνίκος, ωστόσο σε αρκετές περιστάσεις η αντιπροσωπεία της ερυθρόλευκης ΠΑΕ γίνεται και μεγαλύτερη.

Στο Ρέντη ο Μάρκο Σίλβα θα βιώνει τις δικές του στιγμές... αγωνίας και ανυπομονησίας για το τι θα βγάλει η κληρωτίδα. Αφότου γίνει γνωστή η επόμενη αντίπαλός του ο Πορτογάλος τεχνικός θα κάνει και δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Από μέρους τους και οι παίκτες βέβαια θα είναι προσηλωμένοι στην κλήρωση για να μάθουν ποιά ομάδα θα αντιμετωπίσουν στη συνέχεια.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :