Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

TO... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΠΑΓΚΟ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟ!


Τα επεισόδια που έγιναν στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, λίγο πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό που δεν ξεκίνησε ποτέ, έχουν κατακριθεί από όλους, εντός και εκτός συνόρων.

Επιπλέον η τιμωρία προς τους "πράσινους" ήταν πολύ βαριά, ενδεικτικό του νέου αθλητικού νόμου, αλλά και... αντάξια των όσων έγιναν!

Κάποιοι από τους οπαδούς του ΠΑΟ όμως, δεν αρκέστηκαν στα συνηθισμένα... όπλα, αλλά είχαν μαζί τους και πέταξαν προς τον πάγκο του Ολυμπιακού ένα πολύ... πρωτότυπο αντικειμένο!

Συγκεκριμένα, όπως γράφει ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος, οι ερυθρόλευκοι βρήκαν δίπλα από τον πάγκο ένα βάζο με γλυκό του κουταλιού, που τους είχαν... πετάξει!

Σε αυτό το σημαίο μπαίνουν σοβαρά ερωτήματα: Πώς κατάφερε και πέρασε μέσα στο γήπεδο ένα βάζο με γλυκό του κουταλιού; Δεν είναι μικρό αντικείμενο, ούτε και κρύβεται εύκολα!

Επιπλέον: Ένα τέτοιο αντικείμενο, που είναι και βαρύ και, κυρίως, σκληρό και δεν σπάει εύκολα, πόσο σοβαρό τραυματισμό θα μπορούσε να προκαλέσει, αν έπεφτε σε κάποιο κεφάλι;

Δηλαδή αν ξεκίναγε το ματς ποιος θα ήταν ο... "τυχερός" που θα τον χτυπούσαν τόσο... "γλυκά" οι "πράσινοι" και που θα κατέληγε;

* Και μην μας πείτε ότι το είχαν πάρει μαζί τους για να... "γλυκαθούν" μετά από ενδεχόμενη ήττα ή για κάποια κρίση υπογλυκαιμίας...

Τα περαιτέρω σχόλια μάλλον είναι περιττά...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :