Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΠΑΟ ΑΛΛΑ... ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Η Κ15 ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ


Παρέμεινε στην κορυφή ο Ολυμπιακός.

Σ' αγώνα της 12ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-15 που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ρέντη ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έμειναν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) και συνεχίζουν να "μοιράζονται" την 1η θέση.

Ο Ολυμπιακός υπερείχε στο παιχνίδι από την αρχή έως το τέλος αλλά ήταν άτυχος στην τελική προσπάθεια. Οι πιο σπουδαίες ευκαιρίες για την ομάδα μας ήταν εκείνες των Φέκκα (63') , Μούγιο (68') αλλά η μπάλα και στα δυο σουτ κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Ο τεχνικός της ομάδας μας Νίκος Τοπολιάτης είπε μετά από το ματς: "Σίγουρα θέλαμε τη νίκη αλλά είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας μου. Μας έλειψε το γκολ. Είχαμε μοναδικές ευκαιρίες αλλά δεν τα καταφέραμε. Είμαστε στην 1η θέση αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι βελτιώνουμε την εικόνα μας από παιχνίδι σε παιχνίδι".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σφύρλας, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης, Τασιάς, Γλυνός, Τσακίρης, Μποσκουϊδης (56' Ράμα), Κοτσιανούλης (46' Γεωργαντής), Φέκκας (72' Τσέργας), Μούγιος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστοδούλης, Μπάκος (72' Βαγιαννίδης), Παρασκευόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Καραγιάννης, Μαυρουδής, Τζαβίδας, Σερπεζής, Ντοματάς, Ζαγαρίτης, Ηλιάδης (66' Αράπι Κλάιφερτ).

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :