Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Η ΦΟΒΕΡΗ ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΓΕΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!


Νίκη με 2-0 επί του Ατρόμητου σημείωσαν οι Έφηβοι της ομάδας του Ολυμπιακού, οι οποίοι πέρασαν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι, δίκαια κέρδισαν, με τον Δημήτρη Μαυρογενίδη να λέει μετά το παιχνίδι πως αυτή η φανέλα είναι πάρα πολύ βαριά.

«Μπράβο στα παιδιά για τη νίκη. Σε γενικές γραμμές υπάρχει ικανοποίηση και για την εμφάνιση αλλά πρέπει να δουλέψουμε ακόμη πιο πολύ. Οι στόχοι μας είναι γνωστοί. Εκτός από την εκπαίδευση των παιδιών αυτό που ζητάει ο Ολυμπιακός είναι νίκες. Αυτός ο σύλλογος έχει βαριά φανέλα και όποιος την έχει φορέσει καταλαβαίνει», ήταν τα λόγια του Μαυρογενίδη και συμπλήρωσε.

«Είμαστε υποχρεωμένοι να παίζουμε καλά να βελτιωνόμαστε και να κερδίζουμε. Σαφώς και υπάρχει πίεση στην ομάδα αλλά βλέπουμε ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι δείχνει σημάδια βελτίωσης. Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς, για την πορεία μας. Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος όμως και πρέπει να τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :