Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ... ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ Ο ΒΕΖΕΝΚΟΦ! *ΒΙΝΤΕΟ*


Με το παιχνίδι στον πόντο και 9,5’’ πριν το τέλος της παράτασης, ο Γιάννης Μπουρούσης κέρδισε φάουλ και πήγε στις βολές. Ο Σάσα Βεζένκοφ κάτι του... είπε και ο πρώην σέντερ του Ολθυμπιακού αντέδρασε με ένα μειδίαμα.

Ο Γιάννης Μπουρούσης (24π., 8 ριμπ., 3 ασίστ, 1 τάπα) οδήγησε τη Λαμποράλ Κούτσα σε θρίαμβο επί της Μπαρτσελόνα εκτός έδρας στην παράταση για το Top 16.

Με 9,5’’ να απομένουν για το φινάλε και τους Βάσκους στο +1, οι Καταλανοί έστειλαν τον διεθνή σέντερ στη γραμμή. Ο Σάσα Βεζένκοφ φάνηκε να του λέει κάτι, προφανώς στα ελληνικά και... χαριτολογώντας με σκοπό να τον επηρεάσει και να τον κάνει αστοχήσει.

Ο Μπουρούσης απάντησε με ένα μειδίαμα και δεν έκανε τη χάρη στον πρώην παίκτη του Άρη. Ευστόχησε ΚΑΙ στις δύο κρίσιμες βολές και η Λαμποράλ Κούτσα πανηγύρισε τελικά τη μεγάλη νίκη.

Δείτε το βίντεο:



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :