Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

ΦΟΒΕΡΟΣ ΓΙΑΝΓΚ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ... «ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!»


Ο Πάτρικ Γιανγκ... λαβώθηκε, αλλά δεν παρέδωσε τα «όπλα» και μέσω του "SDNA" διεμήνυσε πως θα επιστρέψει στα παρκέ για λογαριασμό του Ολυμπιακού πιο δυνατός.

Αναλυτικά...

Οι πρωταθλητές Ελλάδας το καλοκαίρι προέβησαν στην απόκτηση του 24χρονου σέντερ προσθέτοντας στο ρόστερ τους ένα... θηρίο, αλλά η ατυχία χτύπησε την πόρτα του «King Kong». Ο Ολυμπιακός στα μέσα Νοέμβρη (12/11) αντιμετώπισε την Αναντολού Εφές στο Αμπντί Ιπεκτσί και ο Αμερικανός σέντερ υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού αριστερού γονάτου.

Ο Πάτρικ Γιανγκ σε συνέντευξη που παραχώρησε θυμήθηκε πως «η πρώτη εβδομάδα μετά τον τραυματισμό ήταν η πιο δύσκολη. Πονούσα πολύ. Επρεπε να διαχειριστώ τον πόνο».

Ο Αμερικανός σέντερ, ο οποίος πλέον συνεχίζει το πρόγραμμα ενδυνάμωσης του στην χώρα μας, κάθε ημέρα που περνάει αφήνει όλο και περισσότερο πίσω του το πλήγμα που δέχθηκε.

«Ευτυχώς, τώρα είμαι καλά. Διανύω το μονοπάτι μου, ακολουθώ το πρόγραμμα αποθεραπείας μου καθημερινά και δεν πονάω καθόλου. Θα επιστρέψω πιο δυνατός», είπε ο Πάτρικ Γιανγκ, ο οποίος πριν από λίγο καιρό δεν είχε κρύψει την χαρά του για την επιστροφή του στη χώρα μας.

Ο Αμερικανός σέντερ παρατήρησε πως «είναι πολύ καλό το ότι γύρισα στην Ελλάδα. Νιώθω πολύ όμορφα δίπλα στους συμπαίκτες μου. Μου είχαν λείψει αρκετά. Με περίμεναν και με υποδέχθηκαν με πολύ όμορφο τρόπο. Με έκαναν να νιώσω όμορφα και με στήριξαν ψυχολογικά. Είναι πολύ καλό που βρίσκομαι πλέον δίπλα στην ομάδα», ενώ αστειευόμενος πρόσθεσε επίσης πως...

«υπάρχουν και πολλά... souvlaki (γέλια)».

O Πάτρικ Γιαγνγκ διανύει τον... γολγοθά του, αλλά ξέρει πως στο τέλος του θα είναι υγιής. Βέβαια, την παρούσα στιγμή έχει να αντιμετωπίσει και ακόμη μία... δυσκολία: «Δεν είναι εύκολο να βλέπω την ομάδα να παίζει και εγώ να μην μπορώ να αγωνιστώ. Ειδικά στην άμυνα σκέφτομαι πως "εγώ θα είχα κάνει τάπα, ή "θα έπαιρνα το ριμπάουντ". Πάντα, όμως, υποστηρίζω την ομάδα. Πιστεύω πως έχουμε ό,τι χρειάζεται για να επιτύχουμε».

Ο δυναμικός σέντερ είναι νεοφερμένος στον Πειραιά, αλλά έχει... μπει στο κλίμα των «ερυθρολεύκων» και αντιλαμβάνεται το πνεύμα του Ολυμπιακού. «Πάντα παλεύουμε. Δείτε το παιχνίδι με την Μπάμπεργκ. Ημασταν πίσω με 24 πόντους, αλλά παραλίγο να κάνουμε την ανατροπή. Πλησιάσαμε στο σκορ και είχαμε την ευκαιρία να νικήσουμε. Χρειαζόμασταν, όμως, κάτι ακόμα», τόνισε, ενώ τα λεγόμενά του έφεραν στο νου την τάπα που είχε κάνει με ένα... πόδι στο ματς με την Εφές στον Αχμέτ Ντουβερίογλου δείχνοντας περίσσια αυταπάρνηση.

«Εκανα το χεντζ άουτ στο σκριν και μετά γύρισα στην ρακέτα. Πήδηξα περισσότερο χρησιμοποιώντας το δεξί μου πόδι. Χρησιμοποίησα, όμως, και το αριστερό πόδι. Ηταν τρελό...», αποκρίθηκε ο Πάτρικ Γιανγκ, ο οποίος γρήγορα, όμως, άλλαξε το θέμα της συζήτησης και θέλησε να παραθέσει την άποψή του για το παιχνίδι με την Μπαμπεργκ και να μην σταθεί στο highlight του.

«Αυτή η ήττα δεν μας χαρακτηρίζει. Η ομάδα μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα από ό,τι με την Μπάμπεργκ. Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά και θα επιστρέψουμε στις νίκες και στο γνωστό μας παιχνίδι. Οι δυνατότητές μας δεν φάνηκαν σε αυτόν τον αγώνα», δήλωσε ο Πάτρικ Γιανγκ, ο οποίος από την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής του Top 16 της Euroleague έχει κάτι καλό να θυμάται.

Βλέπετε, ο Πάτρικ Γιανγκ έζησε για πρώτη φορά από κοντά ένα... ΣΕΦ, το οποίο «φλεγόταν» από 8.000 φίλους του Ολυμπιακού. «Σε όλη την διάρκεια του αγώνα οι φίλαθλοί μας μάς υποστήριζαν. Ηταν συναρπαστικό που παρακολούθησα τις αντιδράσεις τους. Ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο όλοι τραγουδούσαν κι έδιναν ώθηση στην ομάδα. Είμαι σίγουρος πως και στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα μας υποστηρίξουν και θα μας βοηθήσουν να πάρουμε τη νίκη», τόνισε καταλήγοντας ο Πάτρικ Γιανγκ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :