Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

ΖΟΡΙΑ ΓΙΑ... ΒΛΑΧΟΔΗΜΟ!

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος και η οικογένειά του στράφηκαν σε γερμανό δικηγόρο για το θέμα της ρήτρας με τον Ολυμπιακό, το οποίο πλέον αποτελεί και θέμα του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τον παίκτη, χωρίς ωστόσο να έχει αποφασίσει για το πότε θα ξεκινήσει να αγωνίζεται και χωρίς να έχει λυθεί το θέμα της ρήτρα με τον Ολυμπιακό. 

Τόσο η οικογένεια του Έλληνα άσου όσο και ο ίδιος επιμένουν στο ότι είναι δύσκολο να αποφευχθεί η καταβολή της ρήτρας σε περίπτωση συμμετοχής του παίκτη.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», ο Γερμανός δικηγόρος του παίκτη ενίσχυσε αυτήν την άποψη. Συγκεκριμένα, όπως ανάφερε η οικογένεια του παίκτη η ρήτρα είναι ισχυρή και πρέπει να καταβληθεί, όχι μόνο σε περίπτωση που συμμετέχει ο παίκτης σε κάποιον αγώνα, αλλά ακόμα και αν παρουσιαστεί απλά συμβόλαιο για τον παίκτη σε οποιαδήποτε ελληνική ομάδα.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :