Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΣΤΟ ΣΟΥΡΓΚΟΥΤ! (ΡΗΟΤΟ)


Με τελικό προορισμό την πόλη της Σιβηρίας αναχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας η αποστολή του Ολυμπιακού, ενόψει της αναμέτρησης με την Σουργκούτ την Τετάρτη στο πρώτο παιχνίδι των «8» του Cev Cup.

Mε προορισμό το Σουργκούτ της Σιβηρίας αναχώρησε την Δευτέρα το μεσημέρι η αποστολή της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με την Σουργκούτ την προσεχή Τετάρτη (16:00) στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «8» του Cev Cup (ο επαναληπτικός στο Ρέντη την ερχόμενη Τετάρτη στις 27 του μηνός). Το μακρινό ταξίδι των Πειραιωτών μέχρι τον τελικό τους προορισμό είχε αρκετές ώρες διάρκειας, πτήσης και αναμονής. Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε στις 13:40 από το «Ελ. Βενιζέλος» και μετά από πτήση διάρκειας 4 ωρών και 10 λεπτών αναμενόταν στις 17:50 στη Μόσχα. Μετά από τρίωρη αναμονή στη Μόσχα, οι Πειραιώτες θα πάρουν το αεροπλάνο για Σουργκούτ και ύστερα από πτήση διάρκειας 3 ωρών και 15 λεπτών αναμένονται στον προορισμό τους λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (00:10). Στην «ερυθρόλευκη» αποστολή συμπεριλήφθηκαν κανονικά, οι Όγκουρτσακ, Παπαδόπουλος, Γκούζντα ενώ εκτός έμειναν οι Σφενδυλάκης, Δεληπρίμης Γαλιώτος.


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :