Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

ΣΙΛΒΑ : ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΖΗΤΑΩ!


Δεν θα μπορούσε παρά να είναι χαρούμενος που ο Ολυμπιακός έσπασε το ρεκόρ και «τρέχει» με... 17x17 στο πρωτάθλημα. Ο Μάρκο Σίλβα εξήρε το ποδόσφαιρο της ομάδας του, όμως... θέλει κι άλλα!

Τη χαρά του για το ιστορικό ρεκόρ του Ολυμπιακού ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του και ζήτησε ανάλογη συνέχεια για να ευχαριστούν κάθε φορά τον κόσμο.

«Είναι πολύ ικανοποιημένος, δεν μπορώ να το κρύψω αυτό. Πετύχαμε ακόμα μια νίκη φέτος, μια νίκη ιστορική για την ομάδα. Παίξαμε πολύ ωραία, αυτό είναι που ζητάω. Να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο που να ικανοποιεί τον κόσμο και να ευχαριστιέται που έρχεται στο γήπεδο. Θέλουμε να είμαστε γρήγοροι και αποτελεσματικοί. Κάθε μέρα δουλεύουμε για να βελτιωνόμαστε και να παρουσιάζουμε τον Ολυμπιακό που θέλουμε», ήταν τα λόγια του Μάρκο Σίλβα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :