Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑΖΑΡ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ


Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Μπέσνικ Χάσι, είναι η κατάσταση του Άντι Νάζαρ.

Ο ποδοσφαιριστής της Άντερλεχτ δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί. Συγκεκριμένα, ο παίκτης από την Ονδούρα τραυματίστηκε πριν από περίπου ένα μήνα στο γόνατο, με έναν τένοντα στο πίσω μέρος του σημείου να τον ενοχλεί.

Μάλιστα ο Νάζαρ δεν βρίσκεται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στη Λα Μάνγκα της Ισπανίας όπου προετοιμάζονται οι Βέλγοι ενόψει του δεύτερου μισού της αγωνιστικής σεζόν.

Ο Χάσι μίλησε για το πρόβλημα του ποδοσφαιριστή του, ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα που υπάρχουν στο δεξί άκρο της άμυνας, δίχως να εμφανίζεται όμως να αλλάζει στάση για τον Βάντεν Μπόρε.

Χαρακτηριστικά:

«Έχει αρχίσει να με ενοχλεί. Τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Οστάνδη και έχασε τα επόμενα τρία παιχνίδια. Ήλπιζα ότι θα επανέλθει. Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσει να ενσωματωθεί με την ομάδα, μετά την επιστροφή μας από την Ισπανία».

Αναφορικά με τον Βάντεν Μπόρε και το κενό στο δεξί άκρο της άμυνας, τόνισε:

«Δεν έχω κάποια λύση για το φιλικό με τη Φίτεσε, κάτι που σημαίνει ότι θα γίνουν κάποιες διαφορετικές επιλογές. Η επανένταξη του Μπόρε δεν συζητήθηκε ποτέ. Θα προσπαθήσουμε να δοκιμάσουμε με τους Χέιλεν και Ενσακαλά».


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :