Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΙ... ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΙΛΒΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ


Τα προσεχή παιχνίδια του Ολυμπιακού θα αποτελέσουν κριτήριο για να επιλέξει ο Μάρκο Σίλβα την τελική λίστα για το Europa League.

Σύντομα θα πάρει ο Πορτογάλος τεχνικός τις αποφάσεις του για την ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού, εν όψει και των αναμετρήσεων με την Άντερλεχτ για τους «32» του Europa League που δεν αργούν (18 και 25 Φεβρουαρίου).

Ο Μάρκο Σίλβα έχει κάποιες σκέψεις, αλλά όχι ακόμη... οριστικές. Μια δεδομένη προσθήκη στη λίστα είναι αυτή του Τζίμι Ντουρμάζ, καθώς και ο ίδιος αναγνώρισε πως αδίκησε τον Σουηδό εξτρέμ αφήνοντάς τον εκτός ρόστερ Champions League, όπως ήδη έχουμε αναφέει.

Το πιθανότερο είναι να πάρει τη θέση του Ερνάνι, που πέραν του ότι δεν έχει ικανοποιήσει με την προσφορά του, πλέον έχει και τραυματισμό που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες.

Από εκεί κι έπειτα, ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον είναι εξαιρετικά πιθανό να χάσει τη θέση του ακόμη κι αν δεν αποχωρήσει, την ώρα που στην πατρίδα του, Ισλανδία, φημολογείται πως η Άουγκσμπουργκ πλησιάζει στην απόκτησή του, όπως σας ενημερώσαμε.

Θέση στην ευρωπαϊκή λίστα διεκδικεί με αξιώσεις ο Νταβίντ Φουστέρ, ενώ κάποιοι δεν αποκλείουν την... έκπληξη με τον Σάσα Ζντιέλαρ, παρόλο που ο Μάρκο Σίλβα περιμένει να δει σε τι κατάσταση θα είναι ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μετά την πολύμηνη απραξία του.


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :