Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ... ΦΘΗΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!


Λόγω της προπαγάνδας από τους αντιπάλους τους και όχι επειδή συνέβη κάτι πραγματικά σοβαρό θεωρούν στον Ολυμπιακό ότι προέκυψε η κλήση τους σε απολογία για το συμβάν με τον Κουλιμπαλί στο ματς με τον Πλατανιά και μάλιστα με το κατηγορητήριο να βασίζεται σε άρθρο που μπορεί να φέρει σημαντική τιμωρία στην ΠΑΕ και να κλείσει η έδρα για δύο ή και περισσότερες αγωνιστικές.

Έχει βγει ο κάθε απίθανος και λέει τα δικά του, ενώ οι απόψεις των ανθρώπων (παικτών και παραγόντων του Πλατανιά) περνούν σε... μονόστηλα καλά κρυμμένα. Ναι ρε... ξύπνιοι, ο Παναθηναϊκός με τόσα και τέτοια έκτροπα εντός και εκτός Λεωφόρου 4 αγωνιστικές και ο Ολυμπιακός για έναν... αναπτήρα δύο! Τόσο... πονηροί είστε; Mήπως σε ότι έγινε στη Λεωφόρο να μετρήσουμε ΕΝΑ - ΕΝΑ τα αντικείμενα που έπεσαν μέσα για να δούμε πόσο αγωνιστικές θα έπρεπε να φάτε; Ούτε το... 2020 ξανά στη Λεωφόρο! Γι'αυτό, κλείστε το στοματάκι σας και θα κρίνουν αυτοί που πρέπει και όχι ο κάθε αποτυχημένος παράγοντας,  δημοσιογράφος της κακιάς ώρας ή κάθε λογής άσχετος που πάει με μία δήλωση να γίνει... γνωστός! 

Με την ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός εκφράζει την απόλυτη εμπιστοσύνη του στις δικαστικές αρχές αλλά και την πίστη ότι θα λάμψει η αλήθεια και θα αποδειχθεί πως δεν υπήρξε κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα του ποδοσφαιριστή του Πλατανιά.

Ο Κώστας Καραπαπάς πρότεινε μάλιστα να κληθεί και ο ίδιος ο Κουλιμπαλί για να καταθέσει τι ακριβώς συνέβη και αν πράγματι απειλήθηκε από κάποιο αντικείμενο, όπως σας ενημερώσαμε, ενώ στον Ολυμπιακό θα στηριχτούν και σε δηλώσεις που έγιναν από τον τερματοφύλακα του Πλατανιά, τον Σωτηρίου, σύμφωνα με τις οποίες δεν υπήρξε κανένας κίνδυνος για συμπαίκτες του και ότι η συμπεριφορά της εξέδρας ήταν πολύ καλή, με υπερβολικό το θόρυβο που έχει προκύψει για το περιστατικό με τον Κουλιμπαλί.

Η διαδικασία ενδέχεται να πάρει αναβολή για την επόμενη εβδομάδα λόγω της απεργίας που έχουν οι δικηγόροι. Ο Ολυμπιακός παίζει το Σάββατο με την Ξάνθη και μεσοβδόμαδα με τον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο τα επόμενα ματς του στο Καραϊσκάκη, ενώ ακολουθούν οι αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ και τον Ατρόμητο με τους ερυθρόλευκους γηπεδούχους.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :