Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

«ΕΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ Η ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ»


Ο Γκιγιόμ Ζιλέ εδώ και κάποιες εβδομάδες αποτελεί... παρελθόν για την Άντερλεχτ, με τον δεξιό μπακ να είναι πλέον ποδοσφαιριστής της γαλλικής Ναντ.

Με δηλώσεις του ωστόσο, αναφέρθηκε στην πρώην ομάδα του, την οποία θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στη φάση των «32» του Europa League, τονίζοντας κάποια πράγματα, αναφορικά με την πορεία που πραγματοποιεί η ομάδα του Μπέσνικ Χάσι, ενώ εντόπισε και το μεγάλο... πρόβλημα που έχουν οι Βέλγοι.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Ζιλέ, η έλλειψη συνέπειας αλλά και το πρόβλημα συμπεριφοράς και αντιμετώπισης κάποιων αγώνων είναι αυτό που απαγορεύει στην Άντερλεχτ να βρίσκεται στην κορυφή του βελγικού πρωταθλήματος, παρόλο που, σύμφωνα πάντα με την άποψή του, διαθέτει την καλύτερη ομάδα από θέμα ποιότητας.

Μεταξύ άλλων ο Ζιλέ τόνισε:

«Από θέμα ποιότητας η Άντερλεχτ έχει την καλύτερη ομάδα, αλλά δεν είναι στην πρώτη θέση εξαιτίας της έλλειψης συνέπειας, αλλά και προβλήματος συμπεριφοράς σε κάποια παιχνίδια. Φέτος όλα τα παιχνίδια ήταν δύσκολα, ακόμα και εντός έδρας κόντρα σε Μπέβερεν και Μαλίν. Ποτέ δεν επικρατήσαμε με μεγάλο σε έκταση σκορ. Κόντρα σε Κλαμπ Μπριζ, Τότεναμ ή Μονακό η νοοτροπία ήταν σωστή. Απέναντι σε Μαλίν, Μπέβερεν και Μουσκρόν υπάρχει μια πολύ διαφορετική αντιμετώπιση».


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :