Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Η... ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΒΕΡΓΟΥ


Ο Νίκος Βέργος έχει ξεκάθαρη προτίμηση για την Έλτσε και θα ήθελε να συνεχίσει και του χρόνου στην Ισπανία, παρά τα όσα γράφονται για το μέλλον του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το Gazzetta.gr από το περιβάλλον του διεθνούς επιθετικού - που πρόσφατα είχε και ένα πρόβλημα τραυματισμού - ο Βέργος έχει ως πλάνο να είναι στην Ισπανία και φέτος αλλά και την επόμενη σεζόν.

Ο Νίκος Βέργος θα σκεφτόταν την επιστροφή του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό μόνο στην περίπτωση που θα είχε κάποιον χρόνο συμμετοχής (το ίδιο ήθελε και ο Νίκος Ιωαννίδης). Ανεξάρτητα από το πόσο παίζει στην Έλτσε του αρέσει πολύ το πως δουλεύει και εξελίσσεται εκεί και επιζητά να παραμείνει στον σύλλογο της Ιβηρικής.

Φέτος ο νεαρός επιθετικός έχει 8 ματς με την Έλτσε και 2 γκολ. Αυτό που πάντως θα ήθελαν στο Λιμάνι θα ήταν να αγωνίζεται πιο πολύ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :