Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

«ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΓΚΑΓΙΑΡΔΟ Η ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ»


Η φυγή του Γκιγιόμ Ζιλέ από την Άντερλεχτ με προορισμό τη Γαλλία και τη Ναντ έχει προκαλέσει αρκετά... προβλήματα στην Άντερλεχτ.

Πέρα από το γεγονός πως μέχρι πρότινος αποτελούσε βασικότατο στέλεχος της ομάδας, οι «μωβ» δεν έχουν καταφέρει να βρουν έναν ισάξιο αντικαταστάτη. Στο στόχαστρο υπήρχε ο Ίβο Πίντο ως πρώτος στη λίστα, ωστόσο οι οικονομικές απαιτήσεις της Ντιναμό Ζάγκρεμπ ήταν... απλησίαστες για την ομάδα του Μπέσνικ Χάσι. Κάποιες άλλες περιπτώσεις παικτών δεν προχώρησαν κι έτσι το κενό στο δεξί άκρο της άμυνας παραμένει...

Ένα νέο όνομα που ακούστηκε για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League, είναι ο δεξιός μπακ της Γκρέμιο Ραφαέλ Γκαγιάρδο. Ο 24χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής με την U20 της Βραζιλίας διαθέτει πολύ καλά στοιχεία, όντας καλός τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Το συμβόλαιό του βρίσκεται στο τελευταίο έτος και η Άντερλεχτ σύμφωνα με την ιστοσελίδα «anderlecht-online.be» έχει κάνει πρόταση 1-2 εκατ. ευρώ για τον παίκτη.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :