Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Η EUROLEAGUE ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ... ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΕΡΑ!


Η Euroleague... θυμήθηκε τον τελικό του 2012 στην Πόλη μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και οι Ντούσαν Ιβκοβιτς, Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης μίλησαν για την τεράστια επιτυχία των ερυθρόλευκων.

Το εβδομαδιαίο διαδικτυακό περιοδικό της Euroleague έκανε αναδρομή στο έπος της Κωνσταντινούπολης και ο τότε προπονητής του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ιβκοβιτς ανέφερε πως: «οι νέοι παίκτες άλλαξαν το παιχνίδι μας. Ο Σπανούλης δεν ήταν μόνο ένας παίκτης που θα πήγαινε η μπάλα στα χέρια του για τα τελευταία σουτ. Ηταν ο αληθινός ηγέτης μιας σπουδαίας ομάδας. Ειλικρινά σε 100 παιχνίδια, ίσως η ευκαιρία για να συμβεί αυτό, θα υπάρξει σε ένα. Τώρα μπορούμε να πούμε πως στον τελικό της Ευρωλίγκα και σε ένα μπάσκετ όλα μπορούν να συμβούν. Το παιχνίδι τελειώνει στο τελευταίο δευτερόλεπτο».

Σπανούλης: «Το πιστεύαμε...»

Ο Βασίλης Σπανούλης δήλωσε πως «ήταν ένας χρόνος ανοικοδόμησης για την ομάδα. Δεν είχαμε στο μυαλό μας πως θα κατακτήσαμε την Ευρωλίγκα. Στον τελικό πιστεύαμε στην καρδιά μας πως θα κάνουμε κάτι ξεχωριστό. Ολα αυτά, ο τρόπος που γυρίσαμε το παιχνίδι, που ο Σίσκα έχασε τις βολές, που ήμασταν το αουτσάιντερ, που η ΤΣΣΚΑ ήταν το φαβορί, το κάνουν απίστευτο».

Πρίντεζης: «Οποιος και να σούταρε, θα ευστοχούσε»

Ο Γιώργος Πρίντεζης πρόσθεσε: «Παιχνίδι με παιχνίδι χτίζαμε χαρακτήρα και γινόμασταν καλύτεροι. Στον τελικό ακόμα κι όταν ήμασταν πίσω στο σκορ, το πιστεύαμε. Αρκεί να παίζαμε καλή άμυνα. Σε πολλά παιχνίδια ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε στο 100% σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Οταν ο Σισκάουσκας έχασε την δεύτερη βολή, κάτι μέσα μου έλεγε πως θα ήμουν ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής. Το ένιωθα πως θα έπαιρνα το σουτ. Δεν ξέρω πώς. Οπως έχω πει πολλές φορές, πιστεύω πως όποιος κι ήταν στη θέση μου, θα το έβαζε. Ολα έγιναν για κάποιο λόγο. Εκείνη η μέρα ήταν δική μας».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :