Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Η ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ


Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, αλλά απογοητευμένος από τον αποκλεισμό εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, λίγο μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο.

"Απο τη στιγμή που έγινε η κλήρωση, ήταν σίγουρο ότι θα ήταν ένα ανταγωνιστικό ζευγάρι και πιστεύω πως πέρασε ο πιο τυχερός και όχι ο καλύτερος. Έγιναν δύο παιχνίδια χωρίς πολλές φάσεις, δυστυχώς σε τέτοια ζευγάρια μετράει το γκολ και αυτό έκρινε την πρόκριση. Εμείς παίξαμε ανοικτά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί και εύχομαι καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ στη συνέχεια του Κυπέλλου. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και να μείνουμε ψηλά από εδώ και πέρα", ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του Πανιωνίου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το χειροκρότημα του κόσμου: "Αυτό φάνηκε από την αρχή, ότι ο κόσμος εκτίμησε την προσπάθεια των παικτών μας. Η εικόνα που δείξαμε σήμερα σίγουρα τον επηρέασε. Για να πάρεις αποτέλεσμα κόντρα σε τέτοιες ομάδες, πρέπει να δείξεις θράσος. Εμείς το κάναμε σήμερα αυτό και κατά διαστήματα παίξαμε και πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Πάντα είναι ικανοποίηση όταν ο αντίπαλος σε χειροκροτεί και το αξίζουν αυτά τα παιδιά".

Για τον ΠΑΟΚ: "Σίγουρα τον περίμενα καλύτερο, μπορεί να έχει πολλά προβλήματα αλλά είναι ο ΠΑΟΚ. Στο πρώτο ημίχρονο μας βοηθήσε ο σχηματισμός του, στο δεύτερο ισορρόπησε πιο πολύ, αλλά γενικά και στα δύο παιχνίδια δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Υπάρχουν προβλήματα, ο προπονητής ξέρει καλύτερα και εμάς μας ενδιέφερε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ο Πανιώνιος είναι μία δύσκολη ομάδα όταν είναι καλά και σήμερα ήμασταν καλά. Πάντα μιλάμε για τον αντίπαλο, αλλά σήμερα και ο Πανιώνιος ήταν πολύ καλός".

Για τη συνέχεια του Κυπέλλου: "Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Από εκεί και πέρα, το Κύπελλο είναι Κύπελλο. Πάντα σε διπλά παιχνίδια όμως ο καλύτερος έχει το προβάδισμα".

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :