Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

ΑΥΤΑ ΖΗΤΗΣΕ Ο Σ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΝΟΨΕΙ ΟΑΚΑ


Φιλοξενία σαν κι αυτή που είχαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης" ζήτησε ο Σάββας Θεοδωρίδης από τους εκπροσώπους της Ένωσης.

Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας για το Σαββατιάτικο ματς στο ΟΑΚΑ μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, παρουσία του Σταύρου Κοντονή.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού ο Σάββας Θεοδωρίδης ζήτησε ανάλογη φιλοξενία όπως αυτή στο Καραϊσκάκη, με τον υφυπουργό να συμφωνεί με τον αντιπρόεδρο των ερυθρόλευκων και την ΑΕΚ να τονίζει πως θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» ο Σάββας Θεοδωρίδης ανέφερε: «Εμείς διοργανώσαμε δύο ντέρμπι στα οποία όλα κύλησαν ομαλά, δεν συνέβη το παραμικρό και δεν άνοιξε ρουθούνι. Όπως μας δώσατε συγχαρητήρια για τη φιλοξενία μετά το παιχνίδι του πρώτου γύρου, το ίδιο θέλουμε να κάνουμε κι εμείς προς εσάς. Στο χέρι σας είναι να λάβετε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι»

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :