Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο... ΣΑΒΒΙΔΗΣ!

Δηλώσεις πραγματοποίησε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, κατά την έξοδο του από το «Γ.Καραϊσκάκης» αναφέροντας τα παράπονα του για την διαιτησία της αναμέτρησης ενώ τόνισε ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από την φιλοξενία.

(Προφανώς, τα προηγούμενα χρόνια οι γαύροι στην Τούμπα έπεσαν από τα σύννεφα στον πάγκο του Ολυμπιακού και όχι από τους οπαδούς της ομάδας του, ενώ οι φωτοβολίδες και τα καπνογόνα άναψαν, αντί για κεράκια, για να δημιουργήσουν ρομαντική ατμόσφαιρα.)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη:

«Σήμερα οι αρρώστιες φάνηκαν για άλλη μία φορά και κατάλαβα πως πρέπει αν ασχολούμαστε με αυτές τις αρρώστιες και πρέπει η διαιτησία σε τέτοια σοβαρά παιχνίδια να είναι πιο σοβαρή.Γενικότερα μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένος και με τις δύο ομάδες, πιστεύω πως ο Ολυμπιακός περισσότερο προκαλούσε διάφορα πράγματα αλλά είναι παιχνίδι, παιχνίδι των ανδρών, είναι ποδόσφαιρο.»

Για το εάν έπαιξαν τον ρόλο τους οι αποχωρήσεις των Βεζυρτζή κι Αγγελίδη:«Δεν έχουν καμία σχέση οι Βεζυρτζής κι Αγγελίδης με το ματς. Όταν βάζεις έναν στόχο, προχωράς σε αυτόν τον στόχο».

Για το εάν θα ενισχυθεί η ομάδα:«Αυτή η ερώτηση δεν χωράει εδώ τώρα, επειδή η διαδικασία ενίσχυσης δεν σταματάει ποτέ».

Για τη φιλοξενία: «Δεν είμαι ικανοποιημένος. Προχωράμε μπροστά κι όχι πίσω. Όταν επί 15-20 λεπτά λένε συνθήματα κατά της αντίπαλης ομάδας. Ή αν εγώ ήμουν Τζαβέλλας, θα είχα φύγει από το γήπεδο. Δεν γίνεται να αφήνουν αυτές τις προσβολές, να υπάρχει χώρος για αυτές τις προσβολές. Πρέπει να προχωράμε μπροστά κι όχι πίσω».

Τέλος, για το τι πρέπει να αλλάξει ώστε η επένδυσή του να πιάσει τόπο, απάντησε λακωνικά:«Οι Έλληνες».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :