Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

ΡΕΚΟΡ... ΚΑΡΙΕΡΑΣ Ο ΛΟΤΖΕΣΚΙ!

Ρεκόρ καριέρας έκανε ο Ματ Λοτζέσκι με τους 23 πόντους που πέτυχε στον αγώνα με τον Αρκαδικό, όπου οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 60-103.

Ο ΕΣΑΚΕ αναφέρει χαρακτηριστικά : 

Σε ατομικό επίπεδο αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Ματ Λοτζέσκι δείχνοντας να έχει αφήσει πίσω του τον τραυματισμό που τον άφησε εκτός δράσης. Ο Αμερικανός δεν έχασε ούτε σουτ (4/4 δίποντα, 5/5 τρίποντα) φτάνοντας τους 23 πόντους και τους 30 βαθμούς στο ranking σε μια συμμετοχή μόλις 13 λεπτών. Αυτή είναι και η κορυφαία φετινή επίδοση μεταξύ των παικτών του Ολυμπιακού καθώς η προηγούμενη ήταν εκείνη των 28 βαθμών του Ντάνιελ Χάκετ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο 30χρονος φόργουορντ σημείωσε ρεκόρ καριέρας με τους 23 πόντους του, καθώς η προηγούμενη καλύτερη επίδοση του ήταν οι 21 πόντοι που είχε στο παιχνίδι της περιόδου 2013-2014 κόντρα στον Ηλυσιακό εκτός έδρας.

Μάλιστα ο Λοτζέσκι ισοφάρισε την κορυφαία φετινή επίδοση ευστοχίας στα τρίποντα. 5/5 είχαν ακόμη ο Τόνι Μέιερ με τον Απόλλωνα Carna στην 1η και ο Τζερόντ Στίγκερς με την Κηφισιά στη 2η αγωνιστική.
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :