Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

ΧΩΡΙΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥ ΚΑΙ... ΑΓΡΑΒΑΝΗ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ


Ο Γιάννης Αθηναίου (ενοχλήσεις στην ποδοκνημική) και ο Δημήτρης Αγραβάνης (ίωση) δεν συμμετείχαν στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού και έτσι έμειναν εκτός αποστολή για την αναμέτρηση κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.

Το ματς της προσεχούς Παρασκευής (12/2, 19:45) ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ και τον Ολυμπιακό στην Megasports Arena της Μόσχας είναι η πρώτη των δυο ομάδων μετά τον ημιτελικό στο Final Four της Μαδρίτης, εκεί όπου οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν το comeback και προκρίθηκαν στον τελικό όπου αντιμετώπισαν τη Ρεάλ.

Η προετοιμασία για το σπουδαίο ματς με την "ομάδα του στρατού" ολοκληρώθηκε με προβλήματα για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος είδε τους Γιάννη Αθηναίου και Δημήτρη Αγραβάνη να μένουν εκτός της σημερινής προπόνησης. Έτσι οι δυο τους αποκλείστηκαν από την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Μόσχα για τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Top-16.

Τη θέση τους στη 12άδα πήραν ο Μιχάλης Τσαϊρέλης και ο Βασίλης Μουράτος.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :