Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Η... ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΝΤΙΕΛΑΡ!

Ο ατζέντης Ντάμιανατς, μία από τις μεγαλύτερες «γάτες» της Σερβίας και ατζέντης παικτών όπως οι Γιόβετιτς, Μάρκοβιτς, Λιάγιτς, Τζούρισιτς, αλλά και Φέισα, είχε προειδοποιήσει τον Ολυμπιακό ότι η αξία του Σάσα θα φτάσει σε οκταψήφια νούμερα.

Ο παίκτης από το καλοκαίρι του 2015 έδειξε τις δυνατότητές του, καθώς κατέκτησε με την Εθνική Νέων το Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα της Νέας Ζηλανδίας και χωρίς να χάσει χρόνο πήρε το πρώτο αεροπλάνο για Ζέεφελντ. Από τις πρώτες του κιόλας μέρες ο Σίλβα είχε διακρίνει αρκετά στοιχεία που του άρεσαν κυρίως από τεχνικής άποψης.

Στην Σερβία αναφέρεται ιδιαίτερα ότι λόγω των εμφανίσεών του στον Ολυμπιακό πολύ σύντομα θα κληθεί και στην Εθνική ανδρών και ότι ο νέος αποτελεί μία πολύ καλή συνέχεια του Μιλιβόγεβιτς. Ο χρόνος πλέον μένει να δείξει…
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :