Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ... Ο ΜΑΥΡΟΓΕΝΙΔΗΣ


Νικήτρια με 2-1 εκτός έδρας επί του Πανιωνίου αναδείχτηκε η ομάδα Εφήβων του Ολυμπιακού, η οποία είχε αρκετές ευκαιρίες να πάρει μια πολύ πιο ευρεία νίκη.

Αυτό τόνισε, άλλωστε, με δηλώσεις του ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Δημήτρης Μαυρογενίδης, που ναι μεν έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση, αλλά κάλεσε παράλληλα τους παίκτες του να είναι πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια.

«Κάθε νίκη είναι σημαντική και ειδικά όταν είναι εκτός έδρας και απέναντι σε μια καλή ομάδα. Παίξαμε καλά, αλλά είχαμε ευκαιρίες να καθαρίσουμε πιο εύκολα το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πιο ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια. Δεν μπορούμε να χάνουμε τόσες ευκαιρίες. Μπράβο στα παιδιά γα τη νίκη και την εμφάνιση, αλλά έχουμε πει πολλές φορές ότι ο δρόμος είναι μακρύς και θέλουμε δουλειά και βελτίωση για να φτάσουμε στο στόχο μας», ήταν τα λόγια του Μαυρογενίδη.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :