Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

ΑΥΤΑ... ΖΗΤΗΣΕ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Ανυποχώρητη η Πολιτεία σε θέματα βίας, θα τηρηθούν τα πάντα όσον αφορά τους κανόνες ασφαλείας για οτιδήποτε προκύψει στο ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Σταύρος Κοντονής έδωσε το παρών στην σύσκεψη ασφαλείας για τα μέτρα του επερχόμενου αγώνα μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού έκανε συστάσεις στην αστυνομία για τα όσα έγιναν στο Περιστέρι με αφορμή την έκθεση της Λίγκας ότι δεν έγιναν τα προβλεπόμενα για την αναμέτρηση του Ατρόμητου με την ΑΕΚ και αξιώνει μεγάλο αριθμό ιδιωτικής (σεκιούριτι) και δημόσιας ασφάλειας (Ε.Λ.Α.Σ) αλλά και να τηρηθούν όλοι οι προβλεπόμενοι κανόνες, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Επίσης, συζητήθηκαν και τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν την ασφάλεια όπως που θα μπουν οι προσκεκλημένοι του Ολυμπιακού, την ώρα άφιξης και αναχώρησης της αποστολής των ερυθρόλευκων.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :