Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

ΧΑΚΕΤ : ΝΙΩΘΩ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΩ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!

Ο Ντάνιελ Χάκετ μετά την εξαιρετική του εμφάνιση και τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Χίμκι χθες στο ΣΕΦ με 89-77, μίλησε στο "SDNA" :  

«Ολοι οι παίκτες απέναντι στη Χίμκι αγωνίστηκαν με καρδιά. Δεν ήμουν μόνο εγώ. Στο πρώτο ημίχρονο αφήσαμε τους αντιπάλους μας να βρουν εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, η εικόνα της αναμέτρησης άλλαξε. Παίξαμε με ψυχή και καρδιά. Βελτιώσαμε την άμυνά μας και παίξαμε πιο δυνατά. Αυτό είναι το πνεύμα που πρέπει να έχουμε ως ομάδα σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Δεν τα παρατάμε ποτέ. Πάντα παλεύουμε. Αυτό είναι το DNA μας. Βγάλαμε πολλή ενέργεια στην άμυνα απέναντι σε μία ομάδα που επιθετικά είναι πολύ ταλαντούχα.

Είχαμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας και τους βάλαμε και αυτούς στο παιχνίδι. Πάντα οι φίλαθλοι είναι δίπλα μας και αποτελούν τον έκτο παίκτη μας. Η παρουσία τους στο γήπεδο εξαρτάται από εμάς και το τι κάνουμε στο γήπεδο. Είναι πολύ εύκολο να τους έχουμε κοντά μας. Αν παίζουμε καλά, είναι σίγουρο πως θα βρίσκονται δίπλα μας».

Για το γεγονός ότι αγωνίζεται σαn να φοράει χρόνια την ερυθρόλευκη φανέλα, σχολίασε : 

«Ελπίζω πως κάποιος θα μπορούσε να το υποστηρίξει αυτό και για άλλους αγώνες. Δεν πιστεύω πως απέναντι στη Χίμκι έκανα κάτι διαφορετικό. Πάντα θέλω να δίνω ενέργεια στον Ολυμπιακό, να παίζω ομαδικά, να ακολουθώ τις οδηγίες του προπονητή μου και να βοηθάω τους συμπαίκτες μου. Νιώθω ευλογημένος που φοράω την φανέλα του Ολυμπιακού. Είμαι πολύ τυχερός που είμαι μέλος μιας ομάδας με τόσο σπουδαία παράδοση και απολαμβάνω κάθε στιγμή. Πάντα θέλω να δίνω τα 100% για όσο βρίσκομαι στο γήπεδο».

Για τον αδικοχαμένο Αλφόνσο Φορντ, είπε :

 «Στον Ολυμπιακό έχουν παίξει πολλοί σπουδαίοι παίκτες. Ανάμεσά τους ήταν και ο Αλφόνσο. Το γεγονός αυτό κάνει τα πάντα πιο μαγικά για εμένα. Γνωρίζω πως κάθε φορά που παίζουμε μας παρακολουθεί. Προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να αγωνίζομαι καλά και για εκείνον».

Για την επιστροφή στις νίκες στο Euroleague Top 16, σχολίασε : 

«Σίγουρα οι τρεις συνεχόμενες από την Μπάμπεργκ, την Ζαλγκίρις και την Ρεάλ Μαδρίτης ανήκουν στο παρελθόν. Κάθε αποτέλεσμα μένει στο παρελθόν. Εμείς έπειτα από κάθε αγώνα, ανεξάρτητα αν έχουμε νικήσει ή ηττηθεί, αλλάζουμε σελίδα. Νικήσαμε την Χίμκι, αλλά τώρα έχουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια ακολουθεί η αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα. Ο Ομιλος μας μόνο εύκολος δεν είναι. Η Λαμποράλ Κούτσα νίκησε στη Μαδρίτη και η Μπαρτσελόνα έχασε από την Μπάμπεργκ στη Γερμανία. Ολα μπορούν να συμβούν. Πάντα πρέπει να κοιτάμε μπροστά και να επικεντρωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το Top 16 είναι πολύ δύσκολο».
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :