Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΓΕΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΑΠΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ!

Συνέντευξη παραχώρησε στην τηλεόραση του... ΣΚΑΪ και πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή «Kick Off» ο προπονητής της ΑΕΚ,Γκουστάβο Πογέτ, μιλώντας μεταξύ άλλων και για τον Ολυμπιακό,αναφέροντας πως δεν είναι φυσιολογική η διαφορά των ερυθρόλευκων στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε για τον Ολυμπιακό:

«Δεν είναι νορμάλ σε καμιά χώρα στο κόσμο μια ομάδα να έχει τόση μεγάλη απόσταση από τις υπόλοιπες μέσα στο Πρωτάθλημα.Υπάρχουν μεγάλες ομάδες, Η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι οποίες κάποιες στιγμές έχαναν. Είμαστε στην 21η αγωνιστική και αυτό δεν είναι λογικό, ο Ολυμπιακός να έχει κερδίσει όλα τα ματς και να έχει παραχωρήσει μια ισοπαλία».

* Εμείς προτείνουμε να ρωτήσεις τον πρόεδρό σου πόσα λεφτά χάλασε για μεταγραφές φέτος και στη συνέχεια φρόντισε να μάθεις το μπάτζετ του Ολυμπιακού... Χαώδης η διαφορά Πογέτ και όχι τίποτα άλλο, αλλά το ΑΕΚ - Ολυμπιακός πλησιάζει...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :