Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Refuse to Lose! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ 67-61


Τι κι αν ομολογουμένως βρέθηκε σε κακή ημέρα, η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, βρήκε το σθένος και τα ψυχικά αποθέματα, να γυρίσει το ματς και να κατακτήσει ίσως την πιο αγχωτική νίκη της μέχρι σήμερα, απέναντι σε μια ομάδα που εμφανίστηκε στην Γλυφάδα πολύ διαβασμένη και απόλυτα συγκεντρωμένη στο παιχνίδι της.

Οι ερυθρόλευκες μπήκαν πολύ νωθρά στον αγώνα, έχοντας άσχημα ποσοστά ευστοχίας, με τα κορίτσια της Βούλας να είναι πολύ εύστοχα τόσο στα δίποντα όσο και στα τρίποντα, γεγονός που δημιούργησε μια διαφορά στο σκορ ανάμεσα στις δυο ομάδες, πολλές φορές και άνω των 10 πόντων. Το ίδιο αγωνιστικό σκηνικό συνεχίστηκε μέχρι και τα μέσα της τρίτης περιόδου, όταν και ξεκίνησε η αντεπίθεση του Ολυμπιακού με κύριους εκφραστές της, την Τζόνσον που σημείωσε 23 πόντους, την Χαλιβέρα με 13 πόντους και την Χατζηνικολάου με 19 πόντους. Η διεθνής πλεϊ μεικερ του Ολυμπιακού ήταν αυτή που πέτυχε τα κρίσιμα καλάθια με τα οποία οι ερυθρόλευκες πήραν ισοφάρισαν και πήραν το προβάδισμα στο σκορ, στο τέλος της τέταρτης περιόδου.

Η ομάδα του Ολυμπιακού αποδεικνύει ότι έχει το μέταλλο του πρωταθλητή. Ακόμα και αν βρεθεί σε μια άσχημη ημέρα μπορεί να βρει τον τρόπο για να κερδίσει έναν αγώνα. Αυτό έκανε σήμερα, διατηρώντας το απόλυτο των νικών στο πρωτάθλημα, σημειώνοντας την 15η σερί νίκη του.

Ολυμπιακός - Πρωτέας Βούλας 67-61

Τα δεκάλεπτα : 11-21, 16-11, 17-16, 23-13

Ολυμπιακός (Καπογιάννη) : Τζόνσον 23, Χατζηνικολάου 19, Χαλιβέρα 13, Κριστόφερσον 8, Κοσμά 3, Νικολαϊδου 1.

Πρωτέας Βούλας (Κτιστάκης) : Ράντολφ 19, Σπυροπούλου 13, Κωστάκη 13, Ρουτάν 8, Νικολοπούλου 8

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :