Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ (1-2) ΣΤΟ ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑΤΙ... ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ! *VIDEOS*


«Ντου» οπαδών, σοβαρά επεισόδια και διακοπή του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην Τούμπα γιατί... πονάει πολύ!

Στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, το παιχνίδι, όπως είναι φυσικό, περνάει σε δεύτερη μοίρα, αφού... δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Αυτοί που ήταν πρωταγωνιστές για μία ακόμη φορά ήταν οι χούλιγκαν, που έκαναν «ντου» στο γήπεδο όχι μία άλλα... δύο φορές και ενώ ο διαιτητής Παππάς "χαρίστηκε" στον ΠΑΟΚ και συνέχισε το ματς αν και είχε προειδοποιήσει με διακοπή και επέτρεψε στις ομάδες να επιστρέψουν στο γήπεδο για να ολοκληρώσουν το ματς μετά το πρώτο «ντου».

Η τελική απόφαση όμως δεν ανήκε στον Παππά αλλά στους... χούλιγκαν, που όταν είδαν ότι το ματς ήταν έτοιμο να ξεκινήσει ξανά και ενώ ο ΠΑΟΚ ήταν πίσω στο σκορ με 1-2 και προφανώς τους "πόναγε" πολύ και ήξεραν ότι δεν υπήρχε περίπτωση η ομάδα τους να "γυρίσει" το παιχνίδι, αφού ο Ολυμπιακός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος, έκαναν και πάλι «ντου» πιο μαζικό αυτή τη φορά και έτρεψαν σε φυγή παίκτες και διαιτητές.

Ακολούθησαν συμπλοκές σώμα με σώμα ανάμεσα σε πέντε διμοιρίες και χούλιγκαν και μέσα σε όλα αυτά το παιχνίδι δεν είχε διακοπεί οριστικά και πέρασε περίπου μία ώρα μέχρι να παρθεί η τελική απόφαση που ήρθε λίγο μετά τις 22:10.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ολυμπιακός βρισκόταν μπροστά στο σκορ, αλλά πλέον η τύχη του αγώνα θα κριθεί από τα πειθαρχικά όργανα. Πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως οι Θεσσαλονικείς θα χάσουν το ματς στα χαρτιά με σκορ 3-0, ως υπαίτιοι της διακοπής της αναμέτρησης.

Στα καθαρά αγωνιστικά...

Φωτιά στο γήπεδο έβαλε ο... ξεχασμένος από τους αμυντικούς του Ολυμπιακού, Μακ, ο οποίος άνοιξε το σκορ περνώντας την μπάλα κάτω από τα πόδια του Καπίνο μόλις στο 9ο λεπτό. Οι ερυθρόλευκοι με γεμίσματα έφερναν την μπάλα στην περιοχή του Βελλίδη, που τελικά νικήθηκε από εξαιρετική κεφαλιά του Καμπιάσο στο 27’. Το φάουλ με το οποίο απάντησαν οι ερυθρόλευκοι αμφισβητήθηκε έντονα από τους γηπεδούχους, ενώ από το ριπλέι φαίνεται πως το μαρκάρισμα έγινε... εντός περιοχής.! Ο Σίλβα και οι συνεργάτες του διαμαρτυρήθηκαν και για ένα σπρώξιμο (33’) του Χατζηισαΐα στον Φορτούνη, στο οποίο ο Παππάς δεν έδειξε κακώς το σημείο του πέναλτι.

Εμφανώς καλύτερος ήταν και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός, που αφού προειδοποίησε με τον Φουστέρ, στη συνέχεια με τον ίδιο παίκτη... «γύρισε» το ματς (57’). Ολιγόλεπτη διακοπή στη συνέχεια, αφού ένα μπουκάλι βρήκε στην πλάτη τον Μάρκο Σίλβα (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ). Ακυρώθηκε σωστά -ως οφσάιντ- γκολ του Πέλκα στο 70’. Στο 86’ ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται για πέναλτι που δεν του δόθηκε σε ανατροπή του Μακ από τον Καπίνο και στη συνέχεια αποβλήθηκε ο Σλοβάκος, που κατά την αποχώρησή του έφτυσε τον βοηθό περιοχής (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ). Κάπου εκεί τινάχτηκαν όλα… στον αέρα, αφού σημειώθηκε εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και ο Παππάς πήρε τους παίκτες στα αποδυτήρια. Μετά από αρκετή ώρα διαβουλεύσεων οι δυο ομάδες ξαναμπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να τελειώσει κανονικά το ματς, κάτι που προφανώς δεν... άρεσε στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που έκαναν ένα πιο... μαζικό "ντου" αυτή τη φορά για να είναι σίγουροι ότι αυτή τη φορά θα διακοπεί οριστικά το παιχνίδι, όπως και έγινε τελικά... Ακολούθησαν μάχες σώμα με σώμα των οπαδών με τις αστυνομικές δυνάμεις και πολλά... παρατράγουδα!

Πλέον αναμένεται η παραδειγματική τιμωρία του ΠΑΟΚ και φυσικά ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα πρόκρισης που δικαιωματικά του ανήκε, αφού νικούσε έτσι και αλλιώς πριν τη διακοπή και φυσικά δεν προκάλεσε το παραμικρό με τη συμπεριφορά του! Ίσα-ίσα που έκανε και χάρη στον ΠΑΟΚ να δεχτεί να συνεχίσει το ματς υπό αυτές τις συνθήκες, αλλά αυτά... είναι ψιλά γράμματα και για λίγους...

ΠΑΟΚ Βελλίδης, Βίτορ, Χατζηισαίας, Τσίμιροτ, Άντονις (73' Κίτσιου), Χαρίσης (62' Κάτσε), Λέοβατς, Μυστακίδης (82' Αθανασιάδης), Πέλκας και Μακ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καπίνο, Μποτία, Ντα Κόστα, Βούρος, Σαλίνο, Καμπιάσο, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης (88' Ντομίνγκες), Φουστέρ (75' Πουλίδο), Σεμπά, Ιντέγε.

Δείτε τα γκολ...

Το 1-0 ΕΔΩ

Το 1-1 του Καμπιάσο ΕΔΩ

Το 1-2 του Φουστέρ ΕΔΩ

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :