Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟ... ΡΕΛΑΝΤΙ! ΑΣΤΕΡΑ ΤΡ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2! *VIDEOS*


Με δύο έξοχα γκολ του Ερνάνι (1', 49') ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Αστέρα στην Τρίπολη (1-2) για την 27η αγωνιστική της Super League.

Μπορεί το πρωτάθλημα να έχει κατακτηθεί και μαθηματικά και για τους βαθμούς να... «καίγονταν» ο γηπεδούχος Αστέρας Τρίπολης, αλλά για τον Ολυμπιακό ΔΕΝ υπάρχει αδιάφορο ματς. Για τον Θρύλο κάθε ματς ανήκει στην κατηγορία εκείνων που επιβάλλεται να καταβληθεί από τους παίκτες κάθε δυνατή προσπάθεια για τη νίκη, ακόμα και αν παίζει... στο ρελαντί!

Ένα τέτοιο ματς ήταν αυτό που διεξήχθη το βράδυ της Κυριακής (20/3) στην Αρκαδία και το γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης» της Τρίπολης στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Super League. Ένα ματς στο οποίο επιβεβαιώθηκε αυτό που ξέρουν όλοι. Πως ο Ολυμπιακός δεν είναι, απλά, η κορυφαία ελληνική ομάδα. Ο Ολυμπιακός απέχει πολλά -αγωνιστικά και όχι μόνο- έτη φωτός από τους αντιπάλους του.

Χαρακτηριστικό είναι πως ο Θρύλος χρειάστηκε μόλις 37 δευτερόλεπτα στο ματς για να ανοίξει το σκορ. Ο Φορτούνης έβγαλε την έξοχη κάθετη ασίστ και ο Ερνάνι, που βγήκε στην πλάτη της άμυνας, έκανε το 0-1 με έξοχο αριστερό πλασέ. Μ' αυτό το γκολ ο Πορτογάλος εξτρέμ έγινε ο 19ος σκόρερ των πρωταθλητών στη φετινή Super League που σημαίνει ότι ισοφαρίστηκε το προπέρσινο ρεκόρ του Θρύλου. Αυτή η επίδοση συνιστά την καλύτερη (τουλάχιστον) από τη σεζόν 1998/99 ως και σήμερα.

Το γκολ του Ερνάνι ήταν μια τέλεια αρχή σ’ ένα ακόμα καλό παιχνίδι του Ολυμπιακού. Ένα παιχνίδι στο οποίο, συνεχώς, ο έλεγχος ήταν στα ερυθρόλευκα πόδια. Ακόμα και όταν ο Αστέρας πίεσε κάπως προς το φινάλε του ημιχρόνου (όπου είχε και δοκάρι με τον Μάσα), ήταν φανερό πως οι ερυθρόλευκοι ήταν τα αφεντικά της αναμέτρησης.

Και σφράγισαν αυτή την αίσθηση με τον ίδιο τρόπο με την έναρξη του β’ ημιχρόνου. Στο 49ο λεπτό ο Ερνάνι έκανε το 0-2 με νέο έξοχο αριστερό πλασέ και ύστερα από φοβερή κάθετη ασίστ του Κασάμι. Παρά το σημαντικό προβάδισμα ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε να επιτίθεται και να προσπαθεί για περισσότερα γκολ. Δεν πέτυχε όμως εκείνος το 3ο που δικαιούνταν και στο φινάλε της αναμέτρησης, στο 90’ πιο συγκεκριμένα, ο Δημούτσος μείωσε σε 1-2 για τους γηπεδούχους με δυνατό συρτό σουτ. Ήταν απλά το γκολ της... παρηγοριάς για τους Αρκάδες που δεν μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω και ούτε δικαιούνταν γενικά παρόλο που προσπάθησαν πολύ.


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μάκης Χάβος): Θεοδωρόπουλος, Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας (46’ Τσάβες), Δημούτσος, Χαμντανί, Μπερτόλιο, Φερνάντες (62’ Στανισάβλιεβιτς), Μάσα (85’ Ιωαννίδης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μάρκο Σίλβα): Καπίνο (73’ λ.τρ. Ρομπέρτο), Ελαμπντελαουΐ, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνης (63’ Ντομίνγκεζ), Ερνάνι, Πάρντο (63’ Ντουρμάζ), Ιντέγε.


Δείτε τα γκολ από την κάμερα της Nova...

Το 0-1 του Ερνάνι ΕΔΩ

Το 0-2 του Ερνάνι ΕΔΩ

Το 1-2 ΕΔΩ


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :