Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ17 ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ


Σ' αγώνα της 21ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-17 που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-0 από τον Αστέρα.

Η ομάδα μας μετά από αυτή την ήττα είναι στη 2η θέση με 35 βαθμούς (17 αγώνες) ενώ ο Ατρόμητος έχοντας δώσει 19 αγώνες έχει έναν αγώνα περισσότερο.

To 1-0 σημείωσε μόλις στο 3' ο Δουβίκας ενώ το 2ο γκολ για την ομάδα της Τρίπολης πέτυχε στο 47' ο Γλέζος. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να μειώσει χωρίς όμως να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιφτσής, Κουρτέσης, Ζήσης, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Κοντογιαννόπουλος, Απειρανθίτης, Γλέζος, Δουβίκας, Κανελλόπουλος, Ρούνης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καράδαης, Αμπάρα, Τσιμπούκας, Γιανναράκης (Παπαδογιωργάκης), Χατζηχρήστου (Μανωλάκης), Αγγελόπουλος (Κατσούκης), Νεοφυτίδης, Ξενιτίδης, Κωστανάσιος (Χατζηιωαννίδης), Καμπετσής, Τσιριγώτης (Γκλεγκλές).


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :