Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

ΗΤΤΑ ΚΑΙ... 2η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ15 ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ


Σ' αγώνα της 17ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-15 που διεξήχθη στο Κορωπί το μεσημέρι της Κυριακής ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-1 από τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Νίκου Τοπολιάτη που βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 και μείωσε στο φινάλε σε 2-1 είναι πλέον στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας ένα βαθμό λιγότερο (33-32) από τον Παναθηναϊκό.

Ο μεγάλος στόχος είναι η πρόκριση στον τελικό του Πρωταθλήματος που θα κερδίσει η ομάδα που θα τερματίσει στην 1η θέση. Ο Ολυμπιακός έχει άλλους τρεις αγώνες για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου και θ' αντιμετωπίσει κατά σειρά τον Ατρόμητο Αθηνών (εντός έδρας), τον Πλατανιά (εκτός έδρας) και την ΑΕΚ (εντός έδρας).

Οι δυο ομάδες είχαν από ένα κακό ημίχρονο και στο δεύτερο όπου κυριάρχησε απόλυτα ο Ολυμπιακός είχε τις ευκαιρίες να πάρει βαθμό ή βαθμούς από τον αγώνα. Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε 1-0 στο 27' με τον Ζαγαρίτη και διπλασίασε τα τέρματα του πέντε λεπτά μετά την έναρξη του β' ημιχρόνου (45') με τον Τζαβίδα. Ο Ολυμπιακός μείωσε με ωραία ατομική ενέργεια του Γεωργαντή στο 73'.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Σφύρλας, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης, Τασσιάς, Γκοτζαμανίδης, Γλυνός, Τσακίρης (69' Κοτσιανούλης), Ράμα (47' Τσέργας), Μπουλάρι (51' Γεωργαντής), Φέκκας, Μουγιός.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :