Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

ΒΛΑΧΟΣ : ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ


Ο ερυθρόλευκοι υποδέχονται το Σάββατο στις 19:30 την Μπαρτσελονέτα στο ματς της χρονιάς που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση στο Final 6 της Βουδαπέστης. Δυναμικό παρών αναμένεται να δώσει στο Παπαστράτειο ο κόσμος του Θρύλου για να στηρίξει τις προσπάθειες των πολιστών του Θοδωρή Βλάχου!

O προπονητής του Ολυμπιακού Θοδωρής Βλάχος δήλωσε στο osfp.gr τα εξής:

«Καταφέραμε να δημιουργήσουμε όπως εμείς θέλουμε, τις προϋποθέσεις να αγωνιστούμε στο πολύ σημαντικό για τη συνέχεια, 7ο παιχνίδι του ομίλου. Παίζουμε στο σπίτι μας, διεκδικούμε την πρόκριση η με τον κόσμο στο πλευρό μας. Νιώθουμε έτοιμοι και προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε μια από τις πιο σοβαρές και ποιοτικές ομάδες της Ευρώπης! Είναι η ώρα να δείξουμε ότι μαθαίνουμε από τα λάθη του παρελθόντος και να παίξουμε αποφασισμένοι και με ουσία ένα παιχνίδι που μπορεί να βελτιώσει θεαματικά τη θέση μας για την τελική κατάταξη του ομίλου!»

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :