Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

ΑΥΤΟΣ Ο ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΣ ΕΧΕΙ... ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΠΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΦΕΤΟΣ!


Ο Ολυμπιακός έχει την τύχη να διαθέτει στο ρόστερ πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και αυτός είναι ένας από τους λόγους που ο Θρύλος πρωταγωνιστεί όλα αυτά τα χρόνια. Φέτος για παράδειγμα, όπως είναι γνωστό, το παιχνίδι ουσιαστικά αρχίζει από τον Μιλιβόγεβιτς.

Ο Μάρκο Σίλβα τον θεωρεί πολύ χρήσιμο... «εργαλείο» στον χώρο της μεσαίας γραμμής και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός που θέλει τον Σέρβο μέσο να έχει τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής από κάθε άλλον στον Ολυμπιακό. Εξαιρείται βέβαια ο Ρομπέρτο, που λόγω θέσης, έχει τα περισσότερα.

Αλλά από τους παίκτες που είναι μέσα στο γήπεδο και τρέχουν, ο Μιλιβόγεβιτς είναι αυτός ο οποίος έχει τα πιο πολλά. Συνολικά, σε 21 ματς που έχει αγωνιστεί και ήταν σε όλα βασικός, έχει 1947 λεπτά συμμετοχής, κάτι που δείχνει την τεράστια δουλειά που κάνει στο γήπεδο, αλλά και τα χιλιόμετρα τα οποία έχει... «καταπιεί».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :