Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΙΛΒΑ ΕΝΟΨΕΙ... ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ


Ανεβάζει διαρκώς ρυθμούς στο Ρέντη ο Μάρκο Σίλβα, ζητώντας εγρήγορση για το ματς με τον Παναθηναϊκό και ενώ έκανε διάφορες δοκιμές.

Ο Πορτογάλος τεχνικός συνεχίζει να θυμίσει σε όλους στο Ρέντη πως μπροστά τους υπάρχει το ματς με τον "αιώνιο". Στην προπόνηση της Πέμπτης αξίωσε από τους παίκτες του να είναι σε διαρκή εγρήγορση και πανέτοιμοι να τα δώσουν... όλα.

Σχετικά με την ενδεκάδα μπέρδεψε αρκετά τα πράγματα ως προς την άμυνα. Εκεί δοκίμασε ως στόπερ και τους Ντα Κόστα - Μποτία και τους Μποτία - Σιόβα και τους Σιόβα - Ντα Κόστα. Μέχρι πρότινος το προβάδισμα το είχε το δίδυμο Μποτία - Σιόβας αλλά τώρα υπάρχει πιθανότητα να δούμε το Ντα Κόστα - Σιόβας.

Για τις υπόλοιπες θέσεις Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ ο Σαλίνο (ο Ομάρ πολύ δύσκολα θα προλάβει, όπως σας έχουμε ενημερώσει), αριστερά ο Μασουακού και κέντρο με Καμπιάσο και Μιλιβόγεβιτς. Στα δύο άκρα το προβάδισμα το έχουν οι Πάρντο και Φουστέρ. Επιτελικός ο Φορτούνης και φορ ο Ιντέγε.

Για την μεσοεπιθετική γραμμή υποψηφιότητα έχουν θέσει και οι Τσόρι, Σεμπά αλλά και ο Ντουρμάζ που έσπασε... όλα τα κοντέρ!

Ο Σίλβα έχει πλέον πάντως βάλει για τα καλά στο κλίμα του αγώνα με τους "πράσινους" του παίκτες του. Και θέλει και περιμένει μεγάλη συγκέντρωση και προσοχή στο ματς που σημαίνει πολλά και για την ομάδα συνολικά και για τον κόσμο. Γίνεται πολύ εύκολα αντιληπτό πως και οι ίδιοι οι παίκτες κατανοούν την σημασία αυτού του αγώνα παρόλο που βαθμολογικά δεν υπάρχει το παραμικρό ενδιαφέρον γι' αυτούς.
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :