Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΡΗΣΜΟ Ο ΚΥΡΚΟΣ... ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΕΚ


Ο Δημήτρης Κύρκος καταγγέλει τον Δημήτρη Μελισσανίδη για... ηθική αυτουργία στον εμπρησμό του αυτοκινήτου του, με την πλευρά της ΑΕΚ να κάνει λόγο για... προβοκάτσια.

Η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» αποκάλυψε πως ο παρατηρητής διαιτησίας, Δημήτρης Κύρκος, έχει αποστείλει στην αθλητική εισαγγελία Αθηνών καταγγελία για τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του, αναφέροντας πως ηθικός αυτουργός είναι ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης.

Ο Κύρκος στέκεται στο περιστατικό που συνέβη στο ΟΑΚΑ και στο ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, το οποίο και κατέγραψε στο φύλλο αγώνα και στην καταγγελία του καταλήγει πως: «στοχοποιήθηκα και θεωρώ ηθικό αυτουργό της εμπρηστικής ενέργειας τον κ.Μελισσανίδη».

Η αντίδραση της ΑΕΚ, μετά την ενημέρωσή τους για αυτή την εξέλιξη, ήρθε μέσω... κύκλων οι οποίοι ανέφεραν πως έχει ήδη κατατεθεί μήνυση και αγωγή στον Κύρκο για όσα έγραψε στο Φ.Α. και παράλληλα σημείωναν ότι: «πρόκειται για προβοκάτσια ανάλογη με αυτή του Χριστόφορου Ζωγράφου. Η προβοκάτσια είναι γνωστό από που προέρχεται και ο κ.Κύρκος θα λογοδοτήσει στην ελληνική Δικαιοσύνη»

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :