Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

ΝΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΛΑΜΠΟΡΑΛ Ή... ΑΝΤΙΟ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ!

Σε αγώνα "do or die" έχει εξελιχθεί η αποψινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Λαμποράλ Κούτσα στο ΣΕΦ! 

Μετά τις συνεχόμενες ήττες σε Μόσχα και Βαρκελώνη, αλλά πολύ περισσότερο από τις ήττες κόντρα σε Μπάμπεργκ και Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός κόντρα στους Βάσκους απόψε στο ΣΕΦ (21:45 - Νοvasports 2) δεν βλέπει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη.

Με ρεκόρ 3-5, απέναντι στους Βάσκους του 6-2 ο Ολυμπιακός καλείται επιτέλους να παίξει αυτό που μπορεί, γιατί μόνο έτσι θα έχει ελπίδες. Άλλωστε, καλό θα είναι να μην ξεχνάει κανείς τα δύο τεράστια διπλά που έκανε φέτος εκτός έδρας η   Λαμποράλ Κούτσα, επί Ισπανικού εδάφους, τόσο μέσα στη Ρεάλ, όσο και μέσα στην Μπαρτσελόνα. Άρα, η χαλάρωση απαγορεύεται απόψε ακόμα και σε μικρά διαστήματα του αγώνα... 

Φέτος οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 3 φορές, με τον Ολυμπιακό να έχει μία νίκη στο ΣΕΦ και άλλη μία μέσα στη Βιτόρια για την 2η αγωνιστική του ΤΟΡ 16 (αυτή η νίκη τον κρατάει ακόμα ζωντανό), αλλά και μία ήττα στην παράταση στη Βιτόρια, στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας.

Είναι η ώρα που κάποιοι παίκτες πρέπει να πάρουν στις πλάτες τους την ομάδα, να βγουν μπροστά και να τα δώσουν όλα μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης. Κούραση υπάρχει, ψυχολογικό βάρος επίσης, αλλά όλα αυτά απόψε πρέπει να μπουν στην άκρη και όλοι μαζί, αλλά και ο καθένας χωριστά να δώσουν και την ψυχή τους για τη νίκη, ώστε να συνεχίσουμε να ελπίζουμε... 

Ο κόσμος έχει καταλάβει την σπουδαιότητα της αναμέτρησης και αναμένεται να γεμίσει (σχεδόν) το ΣΕΦ, αλλά εκτός από την παρουσία του θα πρέπει να δώσει τα πάντα και με τη... φωνή του! 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ματ Λοτζέσκι, ενώ θα έχει στη διάθεση του τον Χακίμ Ουόρικ, που αναμένεται να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής. 

Η Λαμποράλ αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον Γιάννη Μπουρούση που ακολούθησε μεν την αποστολή της ομάδας στην Αθήνα, αλλά ταλαιπωρείται από θλάση και θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολος.


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :