Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΧΡΥΣΑΦΙ ΓΙΑ... ΜΑΝΩΛΑ!


Ο Κώστας Μανωλάς αποτελεί... διακαή πόθο του Αντόνιο Κόντε και όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα της εφημερίδας της Ρώμης «Il Tempo» η Τσέλσι προχώρησε σε πρόταση... 35-40 εκατ. ευρώ στη Ρόμα, προκειμένου να ντύσει με την φανέλα της τον διεθνή κεντρικό αμυντικό.

Οι Ιταλοί θεωρούν δεδομένο το ενδιαφέρον τουλάχιστον τριών αγγλικών ομάδων (εκτός από την Τσέλσι αναφέρεται και η Αρσεναλ) αλλά και ισπανικών συλλόγων, υποστηρίζοντας ότι μέχρι τώρα η Ρόμα... «έχει αποκρούσει αυτές τις επιθέσεις». Γι αυτό άλλωστε, προχωρώντας ένα βήμα πιο κάτω, πρότεινε στον Μανωλά συμβόλαιο μέχρι το 2020.

«Σύμφωνα με την στρατηγική που υπάρχει αυτή την στιγμή στην Ρόμα ο Μανωλάς δεν πρόκειται να μετακινηθεί», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

«Ο Σαμπαντίνι τις τελευταίες ημέρες ξεκίνησε συζητήσεις με τον Ιταλό μάνατζερ του παίκτη, για την ανανέωση του συμβολαίου του και την αύξηση των αποδοχών του που θα ξεπεράσουν το 1,5 εκατ ευρώ.

Η πρόθεση του Παλότα είναι να απορρίψει κάθε πρόταση που έρχεται για τον Μανωλά, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που φτάνουν από την Αγγλία», υποστηρίζει η ιστοσελίδα της ιταλικής εφημερίδας για τον πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :