Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

ΑΥΤΟΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΧΩΡΙΣ... ΖΟΡΙ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥΝΤΟΡ...


Kαμαρώστε... νοοτροπία! Αυτοί θέλουν να γίνουν η πρώτη δύναμη στο Ελληνικό ποδόσφαιρο με βάση τα λεγόμενα του ιδιοκτήτη τους, αν έχουν... μεταφραστεί σωστά!

Διαβάστε μέρος των δηλώσεων Τούντορ στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα και την ήττα από τον Πανθρακικό : 


Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μας συνέβη αυτό σήμερα. Έπειτα από τρεις καλές εμφανίσεις με ίδιο σύστημα και σχεδόν ίδιους ποδοσφαιριστές θα έπρεπε να έχουμε καλή νοοτροπία και εικόνα στον αγωνιστικό χώρο και δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί είχαμε αυτή την εικόνα τελικά. Αφήνοντας στην άκρη στη βαθμολογία αγωνιζόμασταν με τους τελευταίους στη βαθμολογία και με έναν διαιτητή που ήταν θετικός με εμάς και δεν είχαμε κάποιο παράπονο.

 Αυτή η ήττα με κάνει πολύ στεναχωρημένο. Όταν γυρίσουμε στη Θεσσαλονίκη όλη η ομάδα θα μείνει στο ξενοδοχείο, κανείς δε θα πάει σπίτι του. Είναι απαράδεκτο αυτό που συνέβη σήμερα, εγώ δεν μπορώ να το δεχτώ. Είχα πει στους παίκτες μου πως αν δεν είμαστε 100% συγκεντρωμένοι είναι πιθανό ακόμα και να χάσουμε, έτσι μόνο μπορώ να εξηγήσω ό,τι έγινε σήμερα.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :