Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΑΠΟΘΕΩΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗ Ο... ΑΜΠΙΝΤΑΛ! (ΡΗΟΤΟ)


Παίκτης του Ολυμπιακού ήταν για μικρό χρονικό διάστημα ο Ερίκ Αμπιντάλ, ο οποίος δεν μπόρεσε να προσφέρει τα αναμενόμενα, αλλά με τη συμπεριφορά του κέρδισε τους πάντες στο Λιμάνι.

Ο Γάλλος, παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο «Four Four Two» και αναφέρθηκε σε όλα τα μεγάλα γεγονότα της ζωής και της καριέρας του, στα πρόσωπα, αλλά και στις ομάδες που συνεργάστηκε και αγωνίστηκε.

Αναφερόμενος λοιπόν στον Ολυμπιακό, ο Γάλλος αποθέωσε τον Θρύλο, αλλά και τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την κατανόηση που έδειξε, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως τον άκουσε με προσοχή.

Ξεκινώντας τις δηλώσεις του για το κεφάλαιο Ολυμπιακός, ο Αμπιντάλ είπε. «Το συμβόλαιό μου με τη Μονακό είχε ρήτρα ανανέωσης εφόσον έπαιζα 25 παιχνίδια. Άρα, αν γινόταν αυτό, θα ανανεωνόταν αυτόματα. Αλλά ακριβώς πριν υπογράψω, ανακάλυψα πως ο τεχνικός της Μονακό προφανώς ζητούσε άλλου είδους αμυντικό, πιο γρήγορο», ανέφερε ο Γάλλος και συνέχισε.

«Ήξερα πως ήμουν ο γρηγορότερος αμυντικός στην ομάδα, αλλά είπα "ΟΚ" και σεβάστηκα την απόφασή του. Τότε κάλεσε ο Ολυμπιακός. Μου άρεσε εκεί. Εντυπωσιάστηκα από την ομάδα και την οργάνωση, αλλά μετά από πέντε μήνες είπα: "Το ποδόσφαιρο δεν είναι για μένα". Κανονικά, όταν πήγαινα για προπόνηση ήθελα να μάχομαι για την ομάδα. Αυτό το είχα χάσει. Είχε φύγει. Δεν ξέρω γιατί. Ίσως είχα χάσει όλη την ενέργειά μου», συνέχισε ο Αμπιντάλ, για να αποθεώσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που έδειξε περίσσια κατανόηση.

«Ήταν δύσκολο για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να το δεχτεί αυτό, έχοντάς με στην ομάδα μόλις τέσσερις μήνες. Του μίλησα και του είπα: "Δεν είμαι κακός άνθρωπος, αλλά δεν θέλω να παίζω μόνο για τα χρήματα"».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :