Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

«ΣΚΟΤΩΣΕ» ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ Ο... ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ *VIDEO HIGHLIGHTS*


Ζωντανός στη διεκδίκηση της 6ης θέσης που υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις μπορεί να του χαρίσει το εισιτήριο για τα play-off και κατ’ επέκταση της ευρωπαϊκής του συμμετοχής την ερχόμενη περίοδο παρέμεινε ο Ατρόμητος που επικράτησε 1-0 του Πανθρακικού στην Κομοτηνή, στέλνοντας και μαθηματικά τους γηπεδούχους στη... Football League.

Σκόρερ του μοναδικού τέρματος ήταν για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική για τους Περιστεριώτες ο Λε Ταλέκ που εκμεταλλεύτηκε στο απόλυτο την ασίστ του Σουμπίνιο στο 21’ και χάρισε ουσιαστικά το τρίποντο στην ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφώς ανώτεροι στο α' ημίχρονο, κατάφεραν να προηγηθούν, αλλά όχι και να... «καθαρίσουν» το ματς, κρατώντας ζωντανούς τους φιλοξενούμενους στη διεκδίκηση του βαθμού ή των βαθμών. Το γεγονός αυτό εκμεταλλεύτηκε η ομάδα του Ζόραν Στοΐνοβιτς που μπήκε στο β' μέρος αποφασισμένη να διεκδικήσει ό,τι της αναλογούσε από το ματς, αιφνιδιάζοντας τους παίκτες του Τραϊανού Δέλλα.

Η ομάδα της Κομοτηνής έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να φέρει το ματς σε ισορροπία, αλλά τόσο ο Μπάρκας, όσο και η επιπολαιότητα των γηπεδούχων κράτησαν το σκορ στο 0-1, στέλνοντας την ομάδα της Κομοτηνής στη Football League και τον Ατρόμητο στην... ελπίδα για το πλασάρισμα στα play-off.

Δείτε της καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης από την κάμερα της nova ΕΔΩ

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :