Σάββατο 2 Απριλίου 2016

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ... ΥΔΡΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-14

Την 21η διαδοχική νίκη σε 21 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο Ανδρών σημείωσε o Ολυμπιακός που επικράτησε εύκολα με 14-2 του Υδραϊκού στον Άλιμο. 

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του ερασιτλεχνη,«osfp.gr»,οι Πειραιώτες που αγωνίστηκαν χωρίς τους διεθνείς Γιόζιπ Πάβιτς και Μπλάι Μάλιαρακ που έχουν υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους, προετοιμάζονται ουσιαστικά για την αναμέτρηση της 16ης Απριλίου με αντίπαλο την Πριμόριε Ριέκα στην Κροατία για την 8η αγωνιστική του Champions League.  

Ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (9/4) για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος με την οποία πέφτει η αυλαία της κανονικής διάρκειας της σεζόν.

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 0-2, 0-6, 2-4

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μαυρωτάς) Φλέγκας, Καϊάφας, Ποταμιάνος, Μαυρωτάς Λ., Δανουρδής, Μπλάνης, Λουϊζίδης, Αργυρόπουλος, Φώσκολος 1, Μαυρωτάς Γ., Λιαπάκης 1, Μυγόπουλος, Στελάτος, Τσαχειλίδης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος):Γαλανόπουλος, Δερβίσης, Δελακάς, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 1 Σμιθ, Ποντικέας, Ντόσκας, Μουρίκης 2, Κολόμβος 2, Γούνας 3, Βλαχόπουλος 4 
Κατηγορία: , ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :