Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

«ΑΠΕΙΛΕΙ»... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ!


Ανεβασμένη ψυχολογία είχε μετά το γκολ που πέτυχε στον δεύτερο ημιτελικό με τον Ατρόμητο, ο Ραφίκ Τζιμπούρ, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να τονίζει στους συμπαίκτες του πως θα... καθαρίσει και στον τελικό.

Λυτρωτικό ήταν το γκολ του Αλγερινού επιθετικού κόντρα στον Ατρόμητο στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου, με τον «τρομοκράτη» να καθαρίζει την υπόθεση πρόκριση και να στέλνει με δικό του γκολ την «Ένωση» στον τελικό.

Ο Τζιμπούρ σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal» είναι σε ανεβασμένη ψυχολογία, ενώ μετά το ματς στο Περιστέρι έλεγε στους συμπαίκτες του: «Εγώ θα το βάλω και στον τελικό».

Μάλιστα, ο επιθετικός της ΑΕΚ ήθελε πολύ να μπει και να σκοράρει απέναντι στον Ατρόμητο, πράγμα για το οποίο ήταν σίγουρος.

«Μην ανησυχείτε, θα μπω και θα σκοράρω» φαίνεται πως έλεγε στους συμπαίκτες του, όσο βρισκόταν στον πάγκο, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :