Σάββατο 23 Απριλίου 2016

ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ... ΠΑΡΝΤΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ!

Δεδομένο είναι ότι ο Ολυμπιακός θα κρατήσει στο δυναμικό του τον Κολομβιανό εξτρέμ Φελίπε Πάρντο και τη νέα χρονιά, γι'αυτό και στο επόμενο διάστημα αναμένεται να ενεργοποιήσει την οψιόν που έχει στη συμφωνία με την Μπράγκα και θα πληρώσει το 1,5 εκατ. ευρώ που απομένει στη συμφωνία του περασμένου καλοκαιριού για να κάνει και τυπικά δικό του τον παίκτη.

Ο Πάρντο έπεισε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού φέτος ενώ ο Μάρκο Σίλβα τον στηρίζει απόλυτα και πιστεύει ότι θα είναι ακόμα καλύτερος τη δεύτερή του χρονιά στο λιμάνι.

Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή μάλιστα, ο Πάρντο μπορεί να θεωρηθεί ως ο μοναδικός σίγουρος εξτρέμ για του χρόνου.

Υπάρχει ο Ντουρμάζ που έχει συμβόλαιο αλλά όλα θα εξαρτηθούν από το τι προτάσεις θα φτάσουν γι'αυτόν, ο Ερνάνι επιστρέφει στην Πόρτο, ο Σεμπά δεν ικανοποίησε και ακούστηκε ότι υπάρχει ενδιαφέρον γι'αυτόν από ομάδες του Μεξικού και της Βραζιλίας. 

Από εκεί και πέρα, όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στο ρόστερ ο Γιαννιώτας και θα φύγει ο Κολοβός που τελευταία βγήκε εκτός πλάνων Σίλβα... 
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :