Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ


Εντός της ημέρας αναμένονται τα νεότερα αναφορικά με τον τρόπο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου, καθώς θα υπάρξουν ανακοινώσεις από την αθλητική ηγεσία.

Ολυμπιακός – ΑΕΚ θα είναι ο τελικός του Κυπέλλου μετά την πρόκριση της Ένωσης επί του Ατρομήτου και την απόφαση του ΠΑΟΚ να μην κατέβει στην αναμέτρηση με τους ερυθρόλευκους στον δεύτερο ημιτελικό που είναι προγραμματισμένος για αύριο Τετάρτη (17:00).

Από την στιγμή που είναι γνωστοί πλέον οι δύο φιναλίστ, μένει να δούμε τον τρόπο με τον οποίο θα διεξαχθεί αυτός ο τελικός. Έναν τρόπο που θα γίνει γνωστός σήμερα, καθώς η αθλητική ηγεσία, θα κάνει τις σχετικές ανακοινώσεις. Τα βασικά σημεία είναι δύο, αρχικά με το αν θα υπάρξει ξένος διαιτητής, κάτι για το οποίο είχε δεσμευθεί ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, αλλά όχι εγγράφως και στη συνέχεια αν τελικά στις εξέδρες θα βρίσκονται παιδιά ή οπαδοί των ερυθρόλευκων και «κιτρινόμαυρων».

Για την πρώτη περίπτωση θα πρέπει να δούμε και ποια θα είναι η αντίδραση της FIFA, ενώ όσον αφορά τα σχολεία, επειδή την ημέρα που θα διεξαχθεί ο τελικός θα είναι κλειστά, υπάρχει και το σενάριο να γίνει χωρίς κόσμο, όπως έχουμε αναφέρει.

Από την πλευρά της η ΕΠΟ τηρεί στάση αναμονής και περιμένει να μάθει τις προθέσεις της Πολιτείας για να τοποθετηθεί σχετικά.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :